Alkotói munka

2017-ben írtam ezt a munkatervet, legyen így. :)

Szeretném végigvezetni a következő években korábban megkezdett alkotói munkámnak is megfelelően - és azt követve, megvalósítva - azokat a módszereket, és ezzel írásomban útmutatást adni, amelyek segítséget nyújtanak egy lélektanilag egészségesebb, jobb, élhetőbb élethez. 
Szeretnék rávilágítani azokra az értékekre, lehetőségekre, amelyeket felfedezhetünk önmagunkban és környezetünkben, életünkben. Írásaimmal bátorítást kívánok adni és olyan lehetőségeket mutatni, amelyek magukban hordozzák a pozitív kiteljesedés lehetőségét, lélektani fejlődést és értékeket önmagunkban. 
Különböző versek, amelyek bemutatják a félelem és szeretet viszonyát, jelenlétét hatását. 
Az írások, amelyek rávilágítanak a jelen pillanat szépségére, élettel és belső értékekkel lévő összhangra.
A félelmek legyőzése és belső hit erősítése. 
Gyerekeknek és felnőtteknek is szóló olyan írások, amelyek azoknak a programoknak a lerakására születtek, amelyek gátolják az egészséges lelki jól létben, kiteljesedésben.
Az életterületek, amelyekkel kapcsolatos negatív hiedelmek, félelmek letétele megtörténhet, az "önelfogadás hiányától az önszeretet felé fordulás"-ig, belső pozitív kép és hozzáállás fontossága. 
Az ember önmagába vetett hitének erősítéséről szóló írások. Emberi kapcsolatok, család fontossága. Pozitív lehetőségek.
Olyan írásokat szeretnék adni és alkotni, amelyek segítenek és végigvezetnek egy megerősödött egészségesebb énkép és életkép kialakításában. És ebben ott van az önmagunkba vetett hit, tehetség erősítése, önszeretet, ennek a tudásnak jelenléte és a Szeretet ereje. Kapcsolataink megerősítése, egészségesebb, letisztultabb lehetőségek, világkép, énkép megélése.
Szeretettel teljesség.


/ kép forrása: zedge fotó /

Megjegyzések